onsdag 14 februari 2007

Högmod...

...går före fall, sälj inte skinnet förräns björnen är skjuten, ropa inte hej förräns du är över bäcken... Finns det fler ordspråk att ta till i jante-Sverige? Jag borde veta bättre än att skryta i allmänhet och om Axels sovvanor i synnerlighet... Jag har pratat vitt och brett om hur bra han sovit nu några nätter, hela nätterna i sträck, fram till 06 på morgonen... Men påföljd att inatt har han varit vaken åtskilliga timmar, ville inte ligga i sin säng och när han låg i vår ville han bara vara vaken och busa...Mamma kände sig inte lika busig halv tre på natten... Detta om att man inte får prata högt om sin bebis sovvanor, utan att genast straffas för det finns för övrigt väl dokumenterat i Annika Lantz bok 9 1/2 månad. Suverän bok!

Idag ska vi åka till öppna förskolan i Gränby tillsammans med Emma och Vincent. Egentligen skulle jag och Axel åkt till Enköping och hälsat på kusin Linn och syssling Max, men Max var förkyld med feber och då håller vi oss därifrån ett tag eftersom vi nyss blivit friska efter ungefär 3 veckor...

Nu ska stackars hunden få sin promenad (klockan är 10.10 och han har inte varit ute sen 16-tiden igår eftermiddag). Jag kommer att åka dit så det stänker om det nya lagförslaget om att hundar måste rastas var 6:e timme... Och Bosse också, han som HATAR att gå ut sent på kvällen eller tidigt på morgonen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar