måndag 19 juli 2010

Leia Marodör del 2...


Ja, jag kan väl fylla på lite med de senaste dagarna:
• ett par simglasögon
• Axels fina, äkta Crocsskor (foppatofflor)
• en klädnypa
• en sopkvast
• 2 plastleksaker
• någonting i trä som vi ännu inte vet vad det är, det är bara fullt med bitar under vår säng...

Tilläggas ska även att detta är vad hon bitit sönder, till detta stjäl hon ungefär tre gånger så många saker som vi hinner rädda... Och hon har massor som hon får tugga på men det hjälper liksom inte... Förbjuden frukt smakar alltid bäst.

Men!! Hon är förlåten allt för en roligare, charmigare, coolare hund får man leta efter. Hon är suveränt rolig att träna och lyhörd, mjuk och följsam. OCH Bosse börjar äntligen tycka att hon är kanske lite OK, nästan, nästan lite rolig!!

3 kommentarer:

  1. Låter som om lillasyster Leia är en typisk liten jaktisvalp: busig, påhittig, tuggig och väldigt charmig och kul att jobba med.

    Precis sån var jag också, säger matte. (Och förutom tuggandet så stämmer det andra fortfarande, hälsar hon!)

    Sommarhälsningar
    Mocca-bus

    SvaraRadera
  2. Vilken busa!!!
    Easy ligger klart i lä för syrran, peppar, peppar... Hon har endast gnagt lite,lite på ett biabäddshörn samt försökt sno någon foppatoffla. Lecakulorna i krukorna var bara roliga första veckan. Hon får ett smalt tvinnat ben/dag och älskar gamla märgben. Hon har dock Extra som hon busar/gnager på ;-). Jag brukar roa henne inne med att lägga några matkulor i en tom hushållspappersrulle och vika ihop kanterna på bägge sidor. Bag-in-box-kartong med matkulor är annars en kul ute-leksak (skramlar rätt ordentligt inne på parketten;-). Syns på söndag/Ellis

    SvaraRadera
  3. Och jag som hela tiden tänkt att Easy nog är värre:-)!! Då är inte fallet så... Nej, man slits mellan hopp och förtvivlan, jag trodde aldrig en valp kunde förstöra så mycket!! Ingen av mina tidigare hundar har varit ens i närheten!! Leia får också små tuggben, hon får kartonger med godis i och hon får leta godis ute för att få hjärngympa... Men det hjälper liksom inte, hon bara måste måste måste få bita på förbjudna saker!!
    Tack och lov har hon än så länge inte bitit sönder några möbler, bara lite tapet som sagt... Ska bli kul att ses på lördag!!

    SvaraRadera