fredag 11 juli 2008

Sista dagen...

...på semestern 2008 är ett faktum!! Jag kan nog räkna de regnfria dagarna på ena handens fingrar, men vad gör väl det? Känner mig faktiskt ändå rätt nöjd, men det är klart, lite mer semester tillsammans hade ju inte gjort något... Nu fick vi en vecka, och det var alldeles för mysigt att gå hemma båda två och pyssla lite, åka på lite dagsutflykter och bara umgås... Nu vill man ha mer!!

Vi har fixat till vår altan, rivit ut mattan, slipat golvet och målat väggar och tak. Nu återstår bara att olja in golvet några gånger och sen kan vi njuta fullt ut! Jättefint blev det!

I onsdags var vi i Gamla Linköping och i Valla. Gamla Linköping är vad det låter som, en uppbyggd historisk miljö om hur det var i städerna för länge sedan. Små handelsbodar, verkstäder, hästar och vagnar och människor i gamla kläder. Mysigt att gå och strosa i och roligt för Axel att springa omkring i lugn miljö och snubbla över kullerstenarna. Valla är ett stort grönområde som ligger en bit därifrån, med en jättestor lekpark, djurhagar, smådjur och annat trevligt. En helt perfekt dag med helt perfekt väder hade vi! Härligt!

Här i Västervik är det visfestival just nu. Vi var inne i ruinen igår, det var en av de bästa kvällarna på flera år! Alla artisterna var över förväntan, även de mer okända korten! Och Cajsa-Stina Åkerström och Lars Demian, Dan Viktor mfl. levererar ju alltid! Extra roligt var det att Jack Vreesvik uppträdde och fick därefter visstipendiet. Han var jätterörd, och överraskad, roligt att se!

Imorgon är det skärgårdsfestival ute i Händelöps by, det brukar alltid vara jättemysigt och man får ju inte missa de traditionella strömmingsburgarna!! Sen ska vi på ettårskalas till lilla Ellen!

Kram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar