söndag 20 april 2008

Knivstaborna...

...det vill säga, Jessica, Richard, Anton, Lovisa och Lukas har varit här i helgen. Det är så roligt att träffa dem, och att få umgås riktigt länge, då känns det nästan som gamla tider igen... De kom redan i torsdags kväll, då jobbade jag så vi hann inte träffas så länge. Fredagen fick de spendera på egen hand till en början, men de hade trevligt, var inne i stan och fick vara med på skattjakt i stadsparken. På eftermidden var Björn och Richard och hämtade sand till sandlåden, sen inveg barnen den... Riktigt roligt tycker Axel att det är, han gör kakka på kakka... Tyvärr inte så många i sandlådan, utan gärna på gräset eller altanen... På eftermiddagen var jag och Jessica ute med hundarna och spårade, nåt vi senast gjorde tillsammans när Anton var nyfödd. Jätteroligt var det, och ganska bra gick det. Lukas hade definitivt åter vilat sig i form...

I lördags skickade vi iväg karlarna på fiskeresa... De hade boende, fiskekort och båt bokat i två dygn och fick med sig mat som vi lagat, öl och vin... Så de har haft en riktigt härlig helg, och massor med egen tid som vi alla behöver ibland!

Jag och Jessica har såklart spenderat helgen med barnen. Mycket tid i lekparken, vi har letat får på Gränsö, fiskat på Gränsö och medlat mellan barnen... Men ganska bra har det faktiskt gått, mycket bättre än förra gången. Anton var fortfarande lejon och jagade zebran Axel, men till skillnad från förra gången tyckte Axel att det var jättekul!! Lovisa bara hänger med på ett hörn hela tiden, maken till okomplicerat barn får man leta efter...

Idag kom storfiskarna hem, efter lite fika och mellanmål begav sig gästerna hemåt... Vi har ägnat eftermiddagen åt att pyssla i trädgården, krattat löv och klippt rosor. Och Axel har gjort kakkor... Vi avslutade med att bjuda mormor och morfar på nyfångad fisk, gott gott!! Nu är jag så trött så jag håller på att dö, ska nog snart gå och lägga mig... Ha det så bra allihop!! Kram!!

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket för senast! Vi har haft det så roligt! Ni har verkligen ett fint hus och havsutsikten är ju underbar!! Det är inte annat än att man känner ett stygn av avundsjuka. Vi får väl helt enkelt oxå flytta till vackra Västervik och skaffa oss ett hus med havsutsikt. Richard skulle redan imorgon kontakta pop så han är het på gröten!! Resan hem gick i alla fall bra och jag ska oxå snart krypa till kojs. Man är ju helt slut, två vuxna på tre barn (ha, ha det är tur man inte jobbar på dagis)

    Puss och kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Hej hej!

    Vad HÄRLIGT! :) Ja vi hade det åxå skönt i helgen! Så vackert väder! :)
    KRAM /Ulrika

    SvaraRadera