fredag 16 oktober 2009

Krupp och astma...

...har vi ägnat sista veckan åt... Det är ganska fascinerande, typ 3 dagar innan Axel blev sjuk stod jag och "skröt" över hur frisk han varit. Och det har han ju verkligen, det är nog inte många barn som inte ätit en enda pencillinkur vid dryga 3 år... Såg just på försäkringskassans hemsida att vi har vabbat 5 dagar 2009, det är ju inte heller så illa. Men som sagt, natten till tisdagen fick han sitt livs första kruppanfall. Det var bara att öppna fönstret på vid gavel. 2 grader ute, 4 grader i sovrummet hela natten. Skönt... Sov inte så mkt den natten precis. Var hos läkaren dagen och fick Mollipect som funkade riktigt bra. I onsdags var han också ganska dålig, då fick han en liten släng av astman som vi var inne för i våras. Vi klarade det dock ganska bra med Mollipecten, den hjälpte även mot det så det var skönt. Vi var hemma torsdag och idag också, men idag har han varit riktigt pigg här hemma. Men man märker ändå när han är ute och springer i kylan så får han riktiga hostanfall och blir jättetrött. Så det blir nog bra att han får kurera sig över helgen också innan han går till dagis. Idag fick han vara hos mormor och morfar i några timmar så jag kunde lägga mig och vila en stund eftersom jag jobbar natt hela helgen.

I onsdags var på också på banken och la om våra lån. Har nu ungefär halva lånet på rörlig ränta, man får väl vara beredd att binda om det börjar gå upp. Fick också vårt hus uppvärderat några hundra tusen så vi tog ett lån till som vi ska renovera badrummet för. Känns jättekul, har redan börjat kolla runt!

Bosse har fått ha lite tråkigt i några dagar med sjuk lillebror. Men långa promenader har han i alla fall fått eftersom Axel bara orkar sitta i vagnen. Hade tänkt att lgga ett spår i onsdags men det blev ju som sagt ingenting med det... Hade varit kul och se vad han kommit ihåg, det är ju ett tag sen.

Ligger och kolla på Idol och funderar vem man ska rösta på... Ska snart packa ihop mitt pick och pack och sticka till jobbet, ska bli riktigt kul efter 4 dagars VAB...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar