fredag 2 januari 2009

Grattis Bosse!!

Som fyller 8 år idag! Min kära lilla hund och jag har det precis som förr i tiden, eftersom husse och lillhusse är i Uppsala hela helgen... Så Bosse och jag kan spendera tid ihop och han myser och njuter av varje sekund. Idag har han blivit firad med ett märgben som han ägnade många timmar åt! Puss på dig, mattes älskling!!

5 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Ojojoj! Åren går.... Tänk när jag såg honom första gången - då var han bara 4 månader (fast det var knappt jag trodde på det...) Och Axa blir snart 9 år!!! HUVA!!! Ge Bosse en kram och en puss från mig med!!!

    SvaraRadera
  3. Grattis till Bosse! Som Jenny skrev - åren går. Gabbie, gamla tanten, fyllde ju 10 i november och Zatoya blir snart 8..... :-) Hoppas Gabbie håller sig frisk ett tag till (ja, övriga också givetvis) för hon är verkligen fantastisk för barnen. Ok, lite väl snäll ibland kanske.....
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Gratta den lilla vovven! KRAMAR /Ulrika

    SvaraRadera
  5. Ett stort GRATTIS till Bosse!!

    I dag har Lukas varit hos veterinären för vidare utredning av hans allergi. Det visade sig att han var allergisk mot häst, fågel och timotej. Ha, ha, något komiskt att en fågelhund är allergisk mot fåglar!! Men och andra sidan är ju Lukas väldigt orginell och jag har många gånger undrat om han verkligen är en fågelhund!!

    Måste också berätta något roligt som Anton säger. När han har sin overall på sig åker ibland kalsongerna, som börjar bli för små, in i rumpan. Då skiker han i högan sky "Mamma nu har skinkan åkt in i rumpan!!" Jag blir lika full i skratt varje gång!

    Kram Jessica

    SvaraRadera