fredag 12 december 2008

Allt jag kan säga är...

... att All inclusive i en vecka INTE var bra för vikten!!

5 kommentarer:

  1. Tjenixen! Ni verkar haft det bra på semestern, vi väntar våra semester över julen men till kallare breddgrader, Kläppen here we come!
    Roligt att läsa om Axels ord och meninger, känner igen det där. Dumheter är oxå väl använt här, vet dock vad det kommer ifrån, typ mig, skäms...
    Ja Zting har flyttat, jag saknar hundlivet väldigt mycket men jag försöker hålla det vid liv via vännernas träningar och snacka hundträning i telefon och annat skoj. I går blev jag biten av Xa för första gången på deras mondioringträning, det vill jag gärna prova igen. Har ju tagit ett o annat bett i ärm men att bli biten i skrevet var ju annorlunda, tur man är tjej ;O).

    Hälsa familjen/Linda

    SvaraRadera
  2. Ja, idag när jag blev arg på honom (han kastade pussel på Bosse) på riktigt och tog tag i armen så fräste jag "vad är det där för dumheter??"" Och då insåg jag också varifrån han fått det...

    SvaraRadera
  3. Hej Lina!
    Det är kul att läsa om Axels framsteg - då vet jag vad som komma skall om några månader ;-) Felicia är rätt rolig just nu hon också. Mycket bus och mycket nytt att utforska.... :-)
    Kul att semestern varit bra. Kram Therese

    SvaraRadera
  4. Hmm, Axels framsteg i all ära, men skulle inte inlägget rendera några kommentarer om vikten kanske?? Den här årstiden ska man räkna med lite uppgång, men det tar man igen när våren kommer. Eller hur?
    /Mimmi

    SvaraRadera
  5. Inga kommentarer... /Lina

    SvaraRadera