torsdag 15 november 2007

Ett härligt kaos...

...lever vi i för tillfället. De håller på att byta golv i vår lägenhet, så vi måste ha vissa rum rensade varje dag... Lite jobbigt och lite rörigt blir det, men OJ vilka fina golv vi får! Ekparkett i båda sovrummen och i vardagsrummet. Det har sina fördelar att bo i hyresrätt, det måste erkännas. En golvfirma kommer och lägger golven, de hinner med 2 rum per dag, och det kostar oss inte ett öre...

Imorgon åker vi till Grums för att vara med på Lovisas dop, och för att fira Jessica som fyllde 30 för ett tag sedan. Bilen är redan packad och vi är redo att sticka direkt när jag slutat jobba.

Axel och jag var på BVC idag. Han växer som vanligt så det knakar, 12,6 kg och 85 cm lång... Dessutom fick han sin spruta mot röda hund och mässlingen, för det är tydligen viktigt att de har fått den innan man reser långt bort... En sak som var lite tråkigt är att BVC-sköterskan upptäckte att han skelar, inte mycket men lite grann i vissa lägen. Hon skulle skriva en remiss till ögon, antagligen får han gå med lapp för ögat ett tag... Lillplutten... Hoppas det inte blir innan sydafrika i alla fall, där nere måste han ju få vara fri och ledig och bada så mycket han vill...

Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig i sängen och se på tv. För tillfället är nämligen vardagsrummet helt tomt, till Axels stora lycka. Axel tycker det är vansinnigt roligt med tomma rum, springer runt runt och ropar och tjoar...Roligt att titta på!
Ha det så bra!!

1 kommentar:

  1. Hej på er!

    Vi fick ju omtapetserat i alla rum när vi flyttade hit. Det var bra :-) Men vi tackade nej till nytt golv i vardagsrummet. Tänkte på de härliga märken som hundklorna fixar.... ;-)
    Sydafrika verkar populärt. En av familjerna i våran föräldragrupp är där nere just nu. Jag avundsjuk? Nä, inte ett dugg..... bara lite.... ;-)
    Ha det gott!
    /Therese

    SvaraRadera