fredag 23 april 2010

Det känns som om turen har vänt...

...även om det såklart är nåt man aldrig ska prata högt om! Idag ringde Anita från kennel Thorsvi och välkomnade oss som valpköpare! Jag blev så otroligt glad, hade ju aldrig räknat med det eftersom vi var sent ute och hon hade lång kö redan när vi var där... Men, olika omständigheter gjorde att hon hade en tikvalp kvar till oss! Just nu är jag helt okoncentrerad, kan inte tänka på nånting annat... Känns så kul!

Bilen verkar också vara lagad för den här gången, det fick bli två turer och 4600:- till bilmeken så hoppas vi att den ska funka. Nästa vecka ska den inte för byte av bromsok (som tydligen gick sönder när de bytte bromsskivor i mars..) och liten service, blir väl runt 4500 kronor även där... Känns bra att man vet var man ska lägga alla sina pengar! Vi har också avskrivit planerna på ny bil, det går ju liksom inte att få tillbaka alla pengar man nu lagt ut på bilen, så det är nog bara att köra tills den kraschar...

I helgen kommer Björns kusin med familj. De stackarna skulle åkt till Rhodos men blev inaskade. Jag jobbar tyvärr mer eller mindre hela helgen, men lite grann på lördag kväll hinner jag väl träffa dem i alla fall.

Bosse är helt asocial så fort det blir lite sol. Han ligger ute och solar precis hela dagarna, det är ett elände att få in honom om man ska åka nånstans. Han verkligen njuter i fulla muggar.

Idag är det äntligen lite sol och vårväder även om det inte är särskilt varmt. I onsdags morse när vi vaknade var det helt vitt, säkert 5 cm snö överallt. Då var det INTE kul!

Nu ska jag packa ihop mig och åka till jobbet. Ha det gott alla!

5 kommentarer:

  1. Vad kul att ni har hittat er lilla nya familjemedlem! Grattis!
    Du vet - efter regn kommer sol - alltid! :-)
    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Grattis! När ska ni få lilljycken då?? Kram /Ulrika

    SvaraRadera
  3. Grattis! När ska ni få lilljycken då?? Kram /Ulrika

    SvaraRadera
  4. Birgitta, Ida & Hugotisdag, april 27, 2010

    Va kul med en "riktig" hund! Grattis! Hoppas det blir bra!

    SvaraRadera
  5. Åhh.. vad roligt.. Var så tråkigt att läsa dina tidigare inlägg med allt som hände.. Vet ju hur förväntansfull man är när man väntar på den lille. Måste bara säga att de växer lite för fort. vart tog lilla valpen vägen som vi hade?
    Kram Joanna

    SvaraRadera