torsdag 16 juni 2016

Nu är det äntligen här!

Det efterlängtade sommarlovet! Gud så skönt det ska bli att slippa tjata om läxor,  slippa komma ihåg gympapåsar som ska med på morgonen, slippa gå upp tidigt på lediga dagar och slippa ha dåligt samvete för att man aldrig tränar på veckans ord. Och jodå, Axel är också glad! Men troligen mest jag ändå.

Nu är det bara twinsen ryggsäckar som ska kommas ihåg på morgonen,  med Elsadockor,  snuttar, extratröjor och strumpor. Strumpor måste med och inte på eftersom nån ska ha glitterskor fast det ösregnar och mamman försöker övertala att det inte blir lika skönt att vara barfota i stövlarna sen... Mamman förlorar givetvis och packar istället med strumporna. Barnet gråter sen förövrigt vid hämtningen eftersom glitterskorna BLIVIT SMUTSIGA!!! Har man tur kanske någon annan än jag inser att glitterskor inte är optimalt vid regn.  Har man otur är vi i samma diskussion även imorgon.  Skulle tro på det senare men vad vet jag.

Sommarlovsfiraren verkade dock nöjd med den påtvingade outfiten.  Som han PROVAT i affären.  Den betalande modern var också nöjd. Slutet gott allting gott.

För övrigt är det fotboll på tv:n igen. Därav chockerande snabb repris på bloggandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar